[Geruchten] Buitenlandse geruchten

Batigoal

Well-known member
Volgens Marca wil Real Madrid er alles aan doen om het Chelsea-duo Hazard en Courtois te halen komende zomer. Hazard is er altijd open over geweest dat hij ooit graag voor Real zou willen uitkomen.
 

Batigoal

Well-known member
FC Bayern gaat komende zomer Julian Brandt van Bayer Leverkusen kopen. Brandt heeft een clausule in zijn contract dat hij vanaf 2018 weg mag voor slechts €12,5 miljoen, dus Leverkusen wil nu flink aan hem verdienen en de club zal niet in de weg zitten.
 

Batigoal

Well-known member
Borussia Dortmund wil Bobby Wood als ondersteunende spits voor Aubameyang (mits hij blijft) halen komende zomer. Dortmund heeft met ?mer Toprak en Mahmoud Dahoud al twee spelers gecontracteerd voor volgend seizoen. De interesse in Wood is uit marketingtechnisch oogpunt niet heel gek, aangezien de club in Amerika na de doorbraak van Christian Pulisic steeds bekender en populairder wordt. Met het aantrekken van de Hawa?aan Wood zouden ze die populariteit een verdere boost kunnen geven. Wood heeft een afkoopclausule van €12 miljoen bij HSV, maar hij zal ongetwijfeld voor minder weg kunnen mocht die club degraderen.
 

Maasveld

Well-known member
Best een leuke voetballer, heb hem nog zien spelen toen hij bij Union zat. Dortmund lijkt me echter iets te hoog gegrepen. Het is overigens nog maar de vraag of Aubameyang blijft.
 

Batigoal

Well-known member
Lekker wild gerucht, maar Enes ?nal keert hoogstwaarschijnlijk niet meer terug in Nederland. Het bureau dat zijn belangen behartigt zou hebben aangegeven dat de spits naar Valencia vertrekt.

E?n van de smaakmakers van Monaco, de Portugees international Bernardo Silva, zou de duurste transfer aller tijden worden van Manchester City voor ongeveer €80 miljoen, aldus SkySports. Lijkt me dan het einde van David Silva bij City.
 

Pascallovic

Well-known member
Je zou als City ook maar gaan kijken dat je achterin de juiste spelers aantrekt om het spel van Pep te spelen.
 
Bovenaan