Announcement

Collapse
No announcement yet.

Transfers 2e divisie

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Originally posted by Unregistere View Post
  Katwijk heeft aanvaller Killian van Mil overgenomen van ADO Den Haag. Hij scoorde dit seizoen drie goals in de derde divisie namens de Haagse beloften. Eerder kwam 'Mini-Lex' uit voor Westlandia.
  Young Immers

  Comment


   TEC shopt door: Jesse van Baal (FC Lienden) en Dilivio Hoffman (De Treffers) komen ook naar Tiel.

   Kozakken Boys voegt met Wouter Korteweg (Neptunus-Schiebroek) een derde doelman toe aan de selectie. Hij kan ook nog in het Onder 23 team spelen.

   Comment


    Geen sprake van dalende sponsorinkomsten bij TEC. Mike Vreekamp is de volgende nieuweling. De middenvelder komt over van Spakenburg.

    Comment


     En Tom van de Neut.

     Gaat TEC twee teams inschrijven of zo?

     Comment


      Originally posted by de waan View Post
      En Tom van de Neut.

      Gaat TEC twee teams inschrijven of zo?
      Nou, inderdaad. Zag net nog dat ze deze 34-jarige centrale verdediger ook al van Spakenburg overnamen. Allemaal via Hans van de Haar natuurlijk.

      Maar wellicht stuurt TEC verder iedereen van de huidige groep weg?

      Comment


       En TEC pakt door!! Ook Tufan Özbozkurt (FC Lienden) komt naar Tiel.

       AFC heeft dan weer Oussama Siali (FC Lisse) aangetrokken.

       Comment


        TALENTVOLLE MAX VAN BEEM VAN VITESSE NAAR DE TREFFERS

        13-05-2020        Vanaf het aanstaande voetbalseizoen is de zeventienjarige Max van Beem actief in het rood-zwart. Na vier jaar deel te hebben uitgemaakt van de jeugdopleiding van Vitesse, besloot Max zelf om de profvoetbalwereld (voorlopig) vaarwel te zeggen. De Treffers gaat naar alle waarschijnlijkheid meedoen aan een nieuwe O21/O23 competitie en daarom zijn we interessant voor spelers van een dergelijk kaliber’, aldus bestuurslid Voetbalzaken Robert Janssen. ‘We zijn dan ook trots dat Max voor ons heeft gekozen.’
        Max woont in Oosterbeek. Volgend jaar rond hij zijn VWO opleiding af. Hij heeft erg veel zin om bij De Treffers aan de slag te gaan: ‘Ik denk dat ik me bij De Treffers erg goed kan ontwikkelen en ik heb de ambitie om binnen de club stappen te maken. De O-19 en het eerste elftal spelen allebei Tweede Divisie en dat is bij geen enkele andere club in de regio.’ Max komt het beste tot zijn recht als linkermiddenvelder en als sterkste punten noemt hij zijn passing en het zoeken van de voetballende oplossing. Max vertelt: ‘Bij Vitesse speelden spelers zelden een aantal wedstrijden achter elkaar op dezelfde positie. Het voordeel is dat ik geleerd heb om aan de hele linkerflank te voetballen, maar doordat ik mijn kwaliteiten niet op mijn favoriete positie kon laten zien verloor ik het plezier. Bij De Treffers verwacht ik dit plezier terug te vinden’. Max vat zijn verwachtingen als volgt samen: samen winnen, hard werken en jezelf ontwikkelen.
        Een belangrijke rol bij de komst van Max speelde ons Hoofd Jeugdopleiding Ernst van Nispen. Max: ‘Mijn vader en ik hebben al ruim anderhalve maand contact met Ernst, de gesprekken met hem gaven ons een heel goed gevoel en het werd meteen duidelijk dat er bij De Treffers een plan ligt om spelers door te laten groeien naar het eerste elftal. Dat ik ook al contact heb gehad met Jan de Jonge, laat zien dat de ontwikkeling van jonge spelers erg belangrijk is bij De Treffers.’

        Toen Max en zijn vader Sportpark Zuid bezochtten waren ze erg onder de indruk van de club: ‘Het hele sportpark ademt voetbal, het ligt er geweldig bij, de faciliteiten zijn profclubwaardig en we merkten eerder in de gesprekken met verschillende personen dat De Treffers een erg warme club is.’ Toevalligerwijs was Max al een keer eerder op bezoek. ‘Een vriend van mij (Thomas Beekman, huidig speler bij NEC red.) maakte zijn basisdebuut voor Jong Vitesse in de uitwedstrijd tegen De Treffers. Mijn vader en ik waren er toen en destijds viel het ons al op dat De Treffers een grote club is met een brede achterban. Al met al heb ik heel veel zin om bij De Treffers te gaan voetballen.’
        Wij wensen Max erg veel succes en plezier toe bij De Treffers!


        Delen via:

        Comment


         Scheveningen trekt de 26-jarige goalie Sven van der Maaten aan. Hij komt over van Telstar.

         Comment


          Voormalig prof Kaj Ramsteijn, sinds begin dit jaar clubloos na het beëindigen van een buitenlands avontuur, gaat aan de slag bij Kozakken Boys. Op dit moment revalideert hij nog van een kruisbandblessure.

          Comment


           Dat was een paar jaar geleden nog een prima verdediger. Die is behoorlijk afgegleden.

           Comment


            Zat in Noorwegen tot januari, da's best aardig. Maar twee zware kruisbandblessures gehad. Mits fit natuurlijk wel een prima aanwinst voor de Boys.

            Comment


             Marouane Afaker verruilt Katwijk voor Sparta Rotterdam. De 21-jarige vleugelspits krijgt dus een herkansing in het betaalde voetbal.

             Comment


              Ik zag dat de websitejes ook wakker zijn geworden omtrent de transfer van Ramsteijn.

              Koninklijke HFC heeft een speler aangetrokken van Jong FC Volendam. Kevin van Gasteren zet zijn loopbaan voort in Haarlem.

              Comment


               Kozakken Boys heeft ook Kubilay Koylu aangetrokken. De vleugelspits verlengde eerder zijn contract bij FC Lisse, maar kwam later op die beslissing terug. Nu wordt het dus een avontuur in Werkendam voor de ex-speler van De Dijk.

               Comment


                Scheveningen heeft zich versterkt met Mo Ouarraki, een negentienjarige aanvaller van FC Lienden, en Amin Nasri, een zeventienjarige aanvallende middenvelder van Alphense Boys.

                Comment

                Working...
                X