Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Dordrecht

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  De gemeente kijkt sowieso niet echt naar de sportclubs om natuurlijk. Maar de kans is groot dat het wederom vooral een schreeuw om aandacht is en dat ze toch weer vrolijk door hobbelen.

  Comment


   Originally posted by Unregistere View Post
   En nu dreigt men maar weer eens met een mogelijk einde: https://www.vi.nl/nieuws/fc-dordrech...bestaan-dreigt
   Spelers zijn volgens mij ook op de hoogte van het naderende einde; wat een droefenis vanavond.

   Comment


    Treurig nieuws uit Dordrecht. Jaap Schalekamp, de vader van de sponsorspits, is op 62-jarige leeftijd plotseling overleden.

    https://www.fcdordrecht.nl/2019/12/2...ap-schalekamp/

    Comment


     De grote keeperstombola gaat verder. FC Dordrecht huurt Mike Havekotte van ADO Den Haag. Er loopt inmiddels een half elftal aan keepers rond aan de Krommedijk.

     EDIT: Inmiddels is bekend dat Ten Hove weer terug is gestuurd naar Rotterdam, net als verdediger Lewis. Ook van een andere keeper (Van Leeuwen) en van Achahbar is afscheid genomen.
     Last edited by Unregistere; 2 weeks ago.

     Comment


      Slecht nieuws voor FC Dordrecht, hoofdsponsor Riwal beëindigt na dit seizoen de samenwerking. Zie ook https://www.ad.nl/dordrecht/riwal-st...echt~aa7b51ab/

      De club zou de selectie voor de rest van dit seizoen willen versterken met Achraf El Bouchataoui (Feyenoord) en Robin Polley (ADO Den Haag). Allebei op huurbasis.

      Comment


       Originally posted by Unregistere View Post
       Slecht nieuws voor FC Dordrecht, hoofdsponsor Riwal beëindigt na dit seizoen de samenwerking. Zie ook https://www.ad.nl/dordrecht/riwal-st...echt~aa7b51ab/
       Zonde, past toch wel bij Dordrecht. Is het faillissement al aangevraagd?

       Comment


        Nee, zie het verhaaltje op AD.nl. Blijven strijdbaar uiteraard.

        Comment


         FC Dordrecht heeft in de persoon van Henk Donkervoort een nieuwe commercieel manager aangesteld. De ervaren ondernemer / bladenmaker krijgt een commercieel team onder zich, waarin onder meer Jordi Fok (speler van EBOH, zoon van voormalig Dordt-speler Ries) zitting neemt.

         Ben Kinds schuift binnen de technische staf door naar het eerste elftal en is de nieuwe assistent van Braga.

         Comment


          En nog een nieuwe speler!          Danzell Gravenberch komt terug van TOP Oss en moet als spits voor de goals gaan zorgen.

          De Portugese flop Pedro Marques, inmiddels teruggezet naar de beloften, verkast wellicht nog voor het einde van de maand naar FC Den Bosch. Waarschijnlijk zal hij het daar dan wel goed doen, zo gaat dat altijd.

          Comment


           Als je voor je doelpunten afhankelijk bent van Danzell Gravenberch kun je de club net zo goed opdoeken. Die heeft er 3 gemaakt in zijn hele carriere. Ik weet dat hij regelmatig op een andere positie gestaan heeft, maar dan nog schiet het niet op.
           "May every person that laughs at your sophomoric effort be a reminder of your eternal mediocrity. And pierce your heart like a knife."

           Comment


            Dan zullen ze hem wel als bonkig aanspeelpunt benutten, waar al die middenvelders en vleugelspitsen dan omheen moeten rennen en vliegen.

            Comment

            Working...
            X